Svälj den fulaste grodan först by Brian Tracy audiobook

Svälj den fulaste grodan först: 21 sätt att få mer gjort på kortare tid

By Brian Tracy
Read by Johan Lindquist

ABP Publishing
2.36 Hours 1
Format : Digital Download (In Stock)
  • $19.45
    or 1 Credit

    ISBN: 9781628612226

    $12.99 With Membership: Learn More

Svälj den fulaste grodan först, bästsäljaren av Brian Tracy, finns nu tillgänglig som ljudbok på svenska! Brian Tracy är en världskänd ledare i branschen för träning och utveckling av personer och organisationer. Som huvudtalare och ledare av seminarier, hjälper Brian dig att uppnå personliga- och karriärsmål snabbare och enklare än du någonsin föreställt dig. Det finns ett gammalt talesätt som säger att om det första man gör varje morgon är att svälja en levande groda, så kan du vara säker på att du redan har gjort det värsta som du behöver göra på hela dagen. För Brian Tracy är att svälja en groda en metafor för att ta itu med din mest utmanande uppgift – men även den som kommer ha störst positiva inverkan på ditt liv. Svälj den fulaste grodan först visar hur du kan organisera varje dag så att du kan fokusera på dessa kritiska uppgifter och utföra dem effektivt och verksamt. Presenterat på ett enkelt och engagerande sätt, kommer denna ljudbok att avslöja: - 21 effektiva principer som baseras på professionella framgångar; - Hemligheten om hur man kan planera sin tid och sitt liv rationellt; - Tips på hur man tar rätt beslut i olika situationer; - Råd för att behålla fokus på nyckeluppgifter i vår tid av konstanta distraktioner. Det finns helt enkelt inte tid för allt på vår att-göra lista – och det kommer det aldrig finnas. Framgångsrika personer försöker inte att göra allt. De lär sig att fokusera på de viktigaste uppgifterna och se till att dessa blir gjorda. De sväljer sina grodor. Denna livsförändrande ljudbok kommer att försäkra att du får fler av dina viktiga uppgifter gjorda – idag!

Learn More
Membership Details
  • Only $12.99/month gets you 1 Credit/month
  • Cancel anytime
  • Hate a book? Then we do too, and we'll exchange it.
See how it works in 15 seconds

Summary

Summary

Svälj den fulaste grodan först, bästsäljaren av Brian Tracy, finns nu tillgänglig som ljudbok på svenska!
Brian Tracy är en världskänd ledare i branschen för träning och utveckling av personer och organisationer. Som huvudtalare och ledare av seminarier, hjälper Brian dig att uppnå personliga- och karriärsmål snabbare och enklare än du någonsin föreställt dig.

Det finns ett gammalt talesätt som säger att om det första man gör varje morgon är att svälja en levande groda, så kan du vara säker på att du redan har gjort det värsta som du behöver göra på hela dagen. För Brian Tracy är att svälja en groda en metafor för att ta itu med din mest utmanande uppgift – men även den som kommer ha störst positiva inverkan på ditt liv. Svälj den fulaste grodan först visar hur du kan organisera varje dag så att du kan fokusera på dessa kritiska uppgifter och utföra dem effektivt och verksamt.
Presenterat på ett enkelt och engagerande sätt, kommer denna ljudbok att avslöja:
- 21 effektiva principer som baseras på professionella framgångar;
- Hemligheten om hur man kan planera sin tid och sitt liv rationellt;
- Tips på hur man tar rätt beslut i olika situationer;
- Råd för att behålla fokus på nyckeluppgifter i vår tid av konstanta distraktioner.
Det finns helt enkelt inte tid för allt på vår att-göra lista – och det kommer det aldrig finnas. Framgångsrika personer försöker inte att göra allt. De lär sig att fokusera på de viktigaste uppgifterna och se till att dessa blir gjorda. De sväljer sina grodor.
Denna livsförändrande ljudbok kommer att försäkra att du får fler av dina viktiga uppgifter gjorda – idag!

Reviews

Reviews

Author

Author Bio: Brian Tracy

Author Bio: Brian Tracy

Brian Tracy is chairman and CEO of Brian Tracy International. As a keynote speaker and seminar leader, he addresses more than 250,000 people each year and is one of America’s leading authorities on the development of human potential and personal effectiveness. He has worked with the executives and staff of such firms as IBM, Arthur Andersen, McDonnell Douglas, and the Million Dollar Round Table. He is the author of over seventy books and more than 300 audio and video learning programs. He has given more than five thousand talks and seminars to five million people worldwide, bringing a unique blend of humor, insight, information, and inspiration.

Titles by Author

Details

Details

Available Formats : Digital Download
Category: Nonfiction/Business & Economics
Runtime: 2.36
Audience: Adult
Language: Swedish